Hola! Nosaltres som la Mònica i l’Albert, els actuals propietaris de l’Hostal Soler, el Soler com es conegut popularment a la nostra població, som la tercera generació d’una família dedicada a l’Hosteleria. Inaugurat l’any 1.959, encara ara tenim la cafeteria-bar en el mateix lloc, el carrer principal de la població.

Actualment t’oferim els serveis d’allotjament, restaurant i cafeteria, en unes instal·lacions que al llarg dels anys han tingut canvis, per adaptar-se a les exigències dels nostres clients durant aquests quasi 60 anys.

Les nostres habitacions totes elles amb calefacció, lavabo complet amb dutxa, aire condicionat, televisió HD, gel de dutxa, il·luminació LED, reformades en diverses fases la última de les quals feta a finals del 2015, quan es va reformar tota una planta.

La cafeteria, un espai acollidor, on esmorzar, berenar, fer un mos, amb amics o familiars, sol o en companyia.

I per últim i no per això el menys important, el nostre nou restaurant, el Soterrani un espai, acollidor, càlid, en el que hem pensat fins a l’últim detall perquè el teu àpat sigui una autèntica experiència. El nostre equip de cuina, elabora cada dia el nostre menú-carta que et permet crear el teu propi menú i l’equip de sala te’l portarà a taula i si tens qualsevol dubte t’ajudaran a fer la teva tria. En el nostre restaurant no hem oblidat els peques, hem creat un espai exclusiu per a ells, que inclou també un tobogan amb piscina de boles i un Menú especial per a ells.

Ara ja coneixes una mica més que trobaràs a casa nostre, si vols, ja saps on ens trobaràs.